Gözleme yaparken baklava yufkası kullanmanın püf noktalarını merak ediyorum. Yufkaların kurumasını önlemek için gerçekten nemli bir bezle örtmek yeterli mi? Ayrıca, iç harcı hazırlarken tuz oranına dikkat etmek neden bu kadar önemli? Peynir çeşitlerinin tuzlu olabileceğini biliyorum ama bu durumda tuzsuz bir peynir kullanmak daha mı iyi? Gözlemeleri pişirirken tavayı fazla ısıtmamak gerektiğini belirtmişsiniz, bu durumda ne kadar ısıtmak ideal olur?
Gözleme yaparken baklava yufkası kullanmanın püf noktalarını merak ediyorum. Yufkaların kurumasını önlemek için gerçekten nemli bir bezle örtmek yeterli mi? Ayrıca, iç harcı hazırlarken tuz oranına dikkat etmek neden bu kadar önemli? Peynir çeşitlerinin tuzlu olabileceğini biliyorum ama bu durumda tuzsuz bir peynir kullanmak daha mı iyi? Gözlemeleri pişirirken tavayı fazla ısıtmamak gerektiğini belirtmişsiniz, bu durumda ne kadar ısıtmak ideal olur?
Cevap yaz