Kara göz tatlısı nasıl yapıldığını merak ediyorum. Özellikle çikolata sosu ve içindeki ceviz veya fındıkla nasıl bir lezzet elde ediliyor? Ayrıca, tarife göre hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Sosun hazırlanışı da oldukça ilginç görünüyor. Tatlının sunumu için önerilen ekstra malzemelerle denemeler yapılabilir mi? Bu tatlıyı denemek harika bir fikir gibi geliyor!
Kara göz tatlısı nasıl yapıldığını merak ediyorum. Özellikle çikolata sosu ve içindeki ceviz veya fındıkla nasıl bir lezzet elde ediliyor? Ayrıca, tarife göre hazırlık aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Sosun hazırlanışı da oldukça ilginç görünüyor. Tatlının sunumu için önerilen ekstra malzemelerle denemeler yapılabilir mi? Bu tatlıyı denemek harika bir fikir gibi geliyor!
Cevap yaz