Rendelenmiş patatesli gözleme yapmayı denediniz mi? Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması bana çok ilginç geldi. Patates ve soğanı rendeledikten sonra tuz ve karabiber eklemek, lezzeti artırmak için harika bir yöntem gibi görünüyor. Gözlemenin yapılışında, yufkanın ortasına patatesli harç koyup yarım ay şeklini vermek gerçekten pratik. Peki, gözlemeyi pişirirken tavaya ne kadar yağ eklemelisiniz? Ayrıca, yanına yoğurt veya ayran ile sunmak, bence tam bir lezzet tamamlayıcısı! Sizce, içinde beyaz peynir ya da maydanoz eklemek gözlemeye ne tür bir tat katabilir?
Rendelenmiş patatesli gözleme yapmayı denediniz mi? Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması bana çok ilginç geldi. Patates ve soğanı rendeledikten sonra tuz ve karabiber eklemek, lezzeti artırmak için harika bir yöntem gibi görünüyor. Gözlemenin yapılışında, yufkanın ortasına patatesli harç koyup yarım ay şeklini vermek gerçekten pratik. Peki, gözlemeyi pişirirken tavaya ne kadar yağ eklemelisiniz? Ayrıca, yanına yoğurt veya ayran ile sunmak, bence tam bir lezzet tamamlayıcısı! Sizce, içinde beyaz peynir ya da maydanoz eklemek gözlemeye ne tür bir tat katabilir?
Cevap yaz