Gözleme tarifini okuduktan sonra, evde denemek için sabırsızlanıyorum. Hamurun hazırlanışı oldukça basit görünüyor; özellikle dinlendirme süreci hamurun açılmasını kolaylaştıracaksa, bu adımı atlamak istemem. İç harcı için beyaz peynir ve maydanoz kullanmayı planlıyorum, ama acaba başka hangi malzemelerle zenginleştirebilirim? Patates veya ıspanak eklemek hoş bir dokunuş olur mu? Ayrıca, gözlemeyi pişirmek için özel bir tava kullanmanın fark yaratacağını duydum; bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Gözleme tarifini okuduktan sonra, evde denemek için sabırsızlanıyorum. Hamurun hazırlanışı oldukça basit görünüyor; özellikle dinlendirme süreci hamurun açılmasını kolaylaştıracaksa, bu adımı atlamak istemem. İç harcı için beyaz peynir ve maydanoz kullanmayı planlıyorum, ama acaba başka hangi malzemelerle zenginleştirebilirim? Patates veya ıspanak eklemek hoş bir dokunuş olur mu? Ayrıca, gözlemeyi pişirmek için özel bir tava kullanmanın fark yaratacağını duydum; bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz